Små pølsehorn

Ligesom vores ostebrød, så skal du her bruge en portion “grunddej”.

Du tager en klump grunddej og ruller ud i en stor cirkel. Så køre du engang med din pizzaskære igennem på kryds og tværs indtil du har et passende antal skiver.

Du ligger en lille cocktailpølse på hver skive dej, der hvor den er tykkest. Så ruller du op imod den spidse ende af dejen.

Dejen skal stryges med en æggestrygeles, det anbefales kun at bruge æggeblommen rørt med et par spiseskeer vand. (Æggehviden kan du bruge til f.eks. kokostoppe, eller marengs. Du kan fryse æggehvider)

Drys let med sesamfrø, og afbag pølsehornene indtil at de lyder hule når du banker bag på dem, og de har fået en flot farve.

TIP: Fyld eventuelt med ketchup sammen med der hvor du ligger pølsen, det smager godt!

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s